Schildersbedrijf Nieuwenhuijzen & Tijs klaart de klus in regio Walcheren

Erkende binnen- en buitenschilder, behanger en houtrotreparateur

Natuurlijk zou u zelf de kwast ter hand kunnen nemen en prima werk kunnen leveren. Maar is ‘prima’ goed genoeg als het gaat om uw woning of uw kantoorpand? U kijkt er immers jaren tegenaan. Als u kiest voor een erkende schilder als Schildersbedrijf Nieuwenhuijzen & Tijs uit Middelburg, bent u gegarandeerd van schilderwerk dat jaren meegaat. Daarnaast kunt u ons ook bellen voor een professionele behangklus of houtrotreparatie: 06 -14147733.

De diensten van Schildersbedrijf Nieuwenhuijzen & Tijs

Binnenschilderwerk

Het is belangrijk dat het interieur van uw huis of bedrijfspand er verzorgd uitziet: het is uw visitekaartje. Wij verzorgen hoogwaardig schilderwerk in de door u gewenste kleuren. De gebruikte verf is op basis van natuurlijke oplosmiddelen, zodat de leef- of werkomgeving direct weer in gebruik genomen kan worden.

Buitenschilderwerk

Voor uw schilderwerk buiten maken wij gebruik van hoge kwaliteit verf om optimale bescherming te bieden, onder alle weersomstandigheden. Wij adviseren u over het materiaal dat het beste geschikt is voor de ondergrond en de omgeving.

Behangen

Naast al het binnen- en buitenschilderwerk is Schildersbedrijf Nieuwenhuijzen & Tijs ook zeer ervaren in het behangen van woningen. Wij leveren verschillende soorten behang en bespreken van tevoren met u wat het beste past in uw woning.

Houtrotreparatie

Heeft u last van houtrot? Denk niet gelijk aan vervanging.

Wij komen graag langs om het te beoordelen en te repareren indien mogelijk. 

Schildersbedrijf Nieuwenhuijzen & Tijs: ook in de winter!


In de winter uw woning binnen laten schilderen? Dat kan! Sterker nog, wij hanteren in de winter een voordelig tarief voor het schilderen van binnenwerk.